De ultieme race game room

gameroom raambekleding (1)

Natuurlijk kan niets tegen de ronkende motoren van je droomauto op. Maar tegenwoordig kan je je als autoliefhebber ook volledig verliezen in race games. Met realistische story lines, vette graphics en superscherp beeld is het net of jij zelf op dat racecircuit rijdt. Speel jij ook regelmatig race games? Wij geven je tips voor de ultieme race game room. Zo wordt gamen nog leuker in deze meisjes- of jongenskamer!

Rustige kleuren

Bij gamen draait het om wat er op je scherm gebeurt. Het is daarom verstandig om de ruimte waar je speelt rustig te houden. Kies een rustige kleur voor op de muren. Natuurlijk kun je de muur waar je met je rug naartoe zit wel opleuken met bijvoorbeeld posters van je favoriete auto’s of games. Ook kan je extra kleur aanbrengen met gekleurde lampen of kleurrijke accessoires, zoals kussens.

Juiste lichtinval

Ook de lichtinval in een game kamer is superbelangrijk. Te veel licht kan afleiden, terwijl te weinig licht slecht is voor je energielevel. Zorg daarom voor goede zonwerende gordijnen om de lichtinval op elk moment van de dag te kunnen controleren. Voor een game room zijn shutters en plissegordijnen top down bottom up ideaal. Deze kun je namelijk zo afstellen dat er nog wel wat licht binnenkomt, maar je er niet door afgeleid wordt. Game jij het liefst in een donkere ruimte? Kies dan voor verduisterende gordijnen!

Game accessoires

Natuurlijk mogen game accessoires niet ontbreken in je game room. Het is afhankelijk van welk spel je speelt, maar in een echte race game room mogen een race stuur en pedalen voor je spelcomputer zeker niet ontbreken. Vergeet de boxen niet en verspreid deze door de kamer voor een optimaal effect. Ook een goede stoel is bij gamen essentieel. Zorg voor een comfortabele stoel die goed is voor je houding. Ben jij een echte liefhebber van race spellen? Dan kun je overwegen om een complete playseat aan te schaffen, maar let op want deze zijn niet goedkoop!

Opbergruimte

Genoeg opbergruimte is ook erg belangrijk in een game kamer. Ten eerste omdat je jouw gameverzameling en accessoires op een goede plek wil bewaren. Daarnaast zorgt voldoende opbergruimte ervoor dat je de ruimte rustig houdt en je compleet kan focussen op de game. Zo bestorm jij binnen de kortste keren het leaderboard!